BLI PARTNER

Som partner till GKSS får ert företag möjligheten att stärka sitt varumärke och utöka sitt nätverk. I samband med Matchcupen på Marstrand erbjuds ni dessutom unika förutsättningar för representation och kommer nära seglingen på ett unikt sätt.

Som partner blir företaget en del av ett nätverk med intressanta människor som träffas vid olika tillfällen och teman för att lära känna varandra och ta till vara på affärsmöjligheter– företag som kan bli era nya kunder eller samarbetspartners.

Intresserad?

Om du är intresserad och vill veta mer om vad ett partnerskap kan skapa för möjligheter för din verksamhet är du välkommen att kontakta: Mattias Rahm Tel +46 (0)705-155663
eller fyll i formuläret nedan.

Intresseanmälan partnerskap

10 + 7 =

Vinga grundades 2010 och erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster. Genom internationell räckvidd och placing power ger Vinga investerare och företag i SME-segmentet åtkomst till den växande nordiska kapitalmarknaden. Med över 190 transaktioner och 16 miljarder i rest kapital är Vinga marknadsledare inom nordiska företagsobligationer i segmentet 30-200 miljoner kronor.