BLI PARTNER

Ett partnerskap med Match Cup Marstrand innebär en unik möjlighet att associeras med värden som gott sportmanskap, teamwork och ansvarsfullt förhållningssätt till miljön. Som partner finns möjligheten att använda hela evenemanget för relationsstärkande aktiviteter och varumärkesstärkande kommunikationsplattform med personal, kunder och samarbetspartners.
Som partner är du i gott sällskap tillsammans i en stark och dynamisk företagsgrupp som träffas vid olika tillfällen under året för att lära känna varandra och ta till vara på spännande affärsmöjligheter.

Intresserad?

Om du är intresserad och vill veta mer om vad ett partnerskap kan skapa för möjligheter för din verksamhet är du välkommen att kontakta: Mattias Rahm Tel +46 (0)705-155663
eller fyll i formuläret nedan.

Intresseanmälan partnerskap

15 + 1 =

Vinga grundades 2010 och erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster. Genom internationell räckvidd och placing power ger Vinga investerare och företag i SME-segmentet åtkomst till den växande nordiska kapitalmarknaden. Med över 190 transaktioner och 16 miljarder i rest kapital är Vinga marknadsledare inom nordiska företagsobligationer i segmentet 30-200 miljoner kronor.